Domains
  Top Expert
1 queensoft 45450
2 djbrain 31595
3 subofferul 5150
4 robica 4270
5 ylyutza 660
  Top Statistics
Subscribed users 3923
Questions 5380
Answers 17844
  Contact
name
email
Number in the image
(to avoid spam):
Numar random
 
Insert a message
email admin: adip.at.myexpert.ro
Regulament site!

1. Ce face acest site?
Internetul a fost creeat pentru a raspandi informatie si pentru comunicare. Acest site ajuta utilizatorii de internet sa gaseasca informatii si sa se afirme in domeniile preferate raspunzandu-le celor care au nevoie de ajutor.

2. Cum functioneaza acest site?
Pentru a realiza punctul 1, trebuie sa ne cunoastem in primul rand asa ca am realizat un sistem de inregistrare, disponibil aici.
Pentru a pune sau a raspunde la intrebari trebuie sa fiti logat (prin introducerea utilizatorului si a parolei selectate in partea stanga a site-ului). Intrebarile si comentariile sunt vizibile tuturor utilizatorilor site-ului. La inscriere se dau 100 puncte pentru formulat intrebari. Am stabilit un numar fix pentru a nu se acorda la toate intrebarile punctaj maxim. Punctajul acordat unei intrebari este intre 5 si 50 puncte.
Astfel, din 100 puncte primite se pot pune 20 intrebari cu punctaj minim (5 puncte) sau 2 intrebari cu punctaj maxim (50 puncte). Pentru a pune o intrebare se va selecta mai intai domeniul respectiv subdomeniul aferent intrebarii apoi se va completa formularul de adaugare intrebare de sub setul de intrebari existente in cadrul acelui domeniu.
Atentie! se vor formula doar intrebari unde raspunsul poate fi evaluat !! In cazul contrar, intrebarea va fi stearsa, iar punctele returnate utilizatorului. De asemenea, aveti grija ca intrebarea dumneavoastra sa nu se repete. In acest caz, intrebarea va fi stearsa iar punctele nu vor fi returnate.
Pentru a raspunde la o intrebare se va completa formularul de sub comentariile deja existente(daca exista) din cadrul vizualizarii intrebarii.
In cazul unui raspuns multumitor, care a rezolvat problema, punctele sunt acordate celui care a raspuns activand link-ul "raspuns corect?" in momentul in care sunteti inregistrat pe site si vizualizati intrebarea. Astfel, intrebarile cu un punctaj mai mare vor fi mai "tentante" spre rezolvare.

3. Ce se intampla cand raman fara puncte de intrebare?
In functie de intrebarile formulate si raspunse pentru inceput se vor acorda "bonusuri". Pe viitor vom gasi metode de a castiga sau de a cumpara (fondurile folosindu-se pentru premii in cadrul domeniilor) astfel de puncte.

4. Domeniul meu nu se afla in lista de domenii. Ce pot sa fac?
In primul rand incercati sa cautati si in subdomenii (prin parcurgerea domeniilor sau prin formularul de cautare). Daca nu gasiti ceea ce cautati, scrieti un email la Email sau completati formularul de contact cu noul domeniu propus, intrebarea pe care doriti sa o puneti eventual domeniul/subdomeniul in care acesta se incadreaza. Puteti atasa, in caz ca este un domeniu mai necunoscut, cateva cuvinte despre acesta.

5. Ce alte facilitati mai are acest site?
- Pentru o rapiditate in rezolvarea problemelor exista optiunea de a primi o notificare prin email in cazul adaugarii de de comentarii/raspunsuri la o intrebare. Acest lucru se poate face pentru orice intrebare, indiferent daca ati postat sau nu comentarii sau sunteti care a formulat intrebarea. Standard, autorul intrebarii va primi automat notificari in urma primirii unui raspuns. Daca nu doreste acest lucru, in cadrul vizualizarii intrebarii se debifeaza optiunea de notificare si se actualizeaza.
- Daca doriti sa nu mai introduceti utilizatorul si parola de fiecare data cand intrati pe site bifati casuta "autologin" de la formularul de autentificare si sistemul vã va autentifica de fiecare data cand intrati pe site.
- Nou!!! Am introdus un sistem de rating pe intrebari, pentru a face un top al celor mai intaresante intrebari. De asemenea, pentru a veni in ajutorul celui care a formulat problema, se pot vota raspunsurile cele mai bune/interesante.
- Am introdus optiunea de notificare in cazul introducerii de noi intrebari intr-un anumit domeniu. Optiunea este similara cu cea de notificari in urma comentariilor la intrebari.

6. Ce se intampla daca cineva introduce intrebari sau comentarii neserioase?
Moderatorii acestui site isi rezerva dreptul de a modifica intrebarile sau comentariile daca vor considera ca nu sunt serioase sau contin cuvinte care nu fac parte dintr-un limbaj decent. In cazuri extreme se vor sterge conturile celor care au postat astfel de mesaje iar IP-ul lor monitorizat.

7. Am o intrebare legata de site care nu se afla in aceasta lista.
Completati formularul de contact sau trimiteti un email la email si va vom raspunde in cel mai scurt timp.

8. Imi da cate o eroare din cand in cand
In primul rand nu uitati sa ne semnalati problema, apoi am dori sa ne scuzam, site-ul este pornit de putin timp, astfel ca e posibil sa apara probleme.

Partners

Easy Stereogram Builder - Free Online Stereogram Wizard